Apparaten en accessoires
Veelzijdige stevige soep
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 - 25 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prei...), in stukken (2 cm)100 - 150 g
-
gemengde groenten om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak...), in stukken (2 cm)350 - 400 g
-
50 g bevroren doperwtengemengde diepvriesgroenten (optioneel)50 g
-
water700 - 800 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
½ - 1 el sojasauszout½ - 1 tl
-
ongekookte pasta voor soep60 - 80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
5 g
Calorieën
670 kJ /
160 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.8 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het Basiskookboek
133 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Pompoensoep
35min
Veelzijdige gladde soep
45min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Romige snijbietsoep
35min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Linzensoep met spinazie
50min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min